Verhuurmakelaar Kampen

Zoek niet verder voor een verhuurmakelaar Kampen: Verhuurmakelaars Zwolle! Wij hebben ruime ervaring met het verhuren van woningen in Zwolle en haar omgeving. Waaronder woonhuizen, studio’s, appartementen en kamers. Wij zijn een actieve makelaar die uw woning op veel manieren bij de woningzoekende op het scherm wil krijgen, bijvoorbeeld via onze woningmail en op verschillende woningwebsites.

Verhuurmakelaar Kampen: verhuur aan expats

Verhuurmakelaars Zwolle heeft veel ervaring met verhuren aan expats. Expats zijn werknemers uit het buitenland die zijn ingehuurd door een Nederlands bedrijf of uitgezonden door een bedrijf in het buitenland. Zij genieten een hoge opleiding en hoog inkomen en hebben over het algemeen een contract van 1 tot 3 jaar. Daarom zijn ze opzoek naar tijdelijke huurwoningen in het duurdere segment die veel andere woningzoekenden niet kunnen of willen betalen. Dit betekent dat uw woning hierna weer vrij komt voor verkoop, eigen gebruik of een nieuwe verhuurperiode.

Verhuurmakelaar Kampen: leegstandswetverhuur

Voor mensen die dubbele lasten willen dekken en minder kans willen hebben op vandalisme is verhuur via de leegstandswet een goede optie. Uw woning blijft te koop staan terwijl u uw woning verhuurd. U hoeft maar beperkte huurbescherming te garanderen en mag zelf de huurprijs bepalen. Wel dient u er rekening mee te houden dat u uw bank om toestemming vraagt en uw verzekering inlicht. Ook dient u een vergunning aan te vragen bij uw gemeente. Verhuurmakelaars Zwolle helpt u graag met het aanvragen van uw vergunning en het verhuren van uw koopwoning.

Meer informatie over verhuurmakelaar Kampen: Verhuurmakelaars Zwolle of uw woning direct aanbieden? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op als u het formulier heeft ingevuld.