Verhuren aan expats Zwolle

Geïnteresseerd in verhuren aan expats Zwolle? Neem contact op met Verhuurmakelaars Zwolle! Expats zijn werknemers uit het buitenland die zijn ingehuurd door een Nederlands bedrijf of uitgezonden door een bedrijf in het buitenland. Het zijn vaak hoog opgeleide werknemers met een hoog inkomen. Vanwege de tijdelijke aard van hun contract (vaak 1 tot 3 jaar), zijn zij opzoek naar tijdelijke huurwoningen in het duurdere segment. Ook prefereren zij gemeubileerde woningen, uw meubels kunt u dus laten staan. Na deze verhuurperiode komt uw woning weer vrij voor verkoop, eigen gebruik of een nieuwe verhuurperiode. Verhuurmakelaars Zwolle heeft goede contacten met Nederlandse bedrijven die expats inhuren. Vaak zijn wij opzoek naar huurwoningen die geschikt zijn voor expats.

Verhuren aan expats Zwolle: betrouwbare huurders

Expats zijn betrouwbare huurders, in sommige gevallen wordt de huur zelfs betaalt door hun werkgever. Hierdoor hebt u zekerheid dat u uw huurinkomsten elke maand ontvangt. Om nog meer zekerheid te geven over uw huurder voert Verhuurmakelaars Zwolle ook verschillende controles uit om zeker te zijn van de achtergrond van de huurder. Zo controleren wij de identiteit, kredietwaardigheid en antecedenten. Ook regelen wij zaken als het opstellen van een degelijk contract en zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht.

U kunt ook kiezen voor vastgoedbeheer van uw woning. In dit geval innen wij de huur voor u en helpen wij met het oplossen van kleine technische problemen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Meer informatie over verhuren aan expats Zwolle of direct uw woning aanmelden? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!