Huis verhuren Kampen

Uw huis verhuren Kampen doet u via Verhuurmakelaars Zwolle! Wij hebben jarenlange ervaring met het verhuren van huizen in onder andere Zwolle, Kampen, Dalfsen en Hattem. Wij zijn een makelaar die zeer actief is in de online marketing van uw woning. Zo wordt uw woning op verschillende woningwebsites geplaatst en wordt uw woning in onze woningmail geplaatst. Veel woningzoekenden die deze woningmail ontvangen zijn per direct opzoek naar een huurwoning. Hierdoor kunt u snel uw woning verhuren!

Huis verhuren Kampen: betrouwbare huurder

Verhuurmakelaars Zwolle screent alle potentiële huurders op antecedenten, identiteit en kredietwaardigheid. Zo willen wij u zekerheid geven over de achtergrond van uw huurder. Daarnaast stellen wij ook een degelijk huurcontract op, zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht en inspecteren wij de woning voor en na de verhuurperiode.

Steeds vaker verhuren wij woningen aan expats: werknemers uit het buitenland met een hoge opleiding en een hoog inkomen. Expats hebben vaak een tijdelijk contract van 1 tot 3 jaar en zijn hierdoor opzoek naar een tijdelijke huurwoning in het duurdere segment. Dit houdt in dat uw woning vrijkomt voor een nieuwe verhuurperiode, verkoop of eigen gebruik na deze periode.

Ook voor vastgoedbeheer bent u bij Verhuurmakelaars Zwolle aan het juiste adres. Wij bieden financieel en technisch beheer aan. Vraag bij uw aanmelding voor meer informatie.

Huis verhuren Kampen via Verhuurmakelaars Zwolle? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!