Huis verhuren Zwolle

Huis verhuren Zwolle? Zoek niet verder: Verhuurmakelaars Zwolle! Er zijn verschillende soorten verhuur; verhuur aan expats, verhuur via de leegstandswet, kamerverhuur etc. Bij Verhuurmakelaars Zwolle kunt u voor al deze soorten van verhuur terecht. Wij hebben veel ervaring in de Zwolse markt en weten hoe uw woning het beste aangebodenkan worden. Daarnaast geven wij u advies over zaken als huurprijs en huurder. Verhuurmakelaars Zwolle is actief in de online marketing van uw woning. Zo plaatsen wij uw woning op meerdere huurwoningsites en plaatsen wij uw woning in onze woningmail. Veel woningzoekenden die per direct een huurwoning zoeken zijn ingeschreven voor deze woningmail.

Huis verhuren Zwolle: verhuren via de leegstandswet

Als uw woning te koop staat en de verkoop wil niet vorderen is verhuren via de leegstandswet iets voor u! Hierdoor kunt u uw woning verhuren terwijl deze te koop blijft staan. Uw woning is minder gevoelig voor vandalisme en u heeft huurinkomsten om dubbele lasten mee te dekken. Andere voordelen zijn dat u zelf de huurprijs mag bepalen en beperkte huurbescherming hoeft te garanderen. Hierdoor is het gemakkelijker de verhuur te beëindigen als u uw woning heeft verkocht. Wel dient u er rekening mee te houden dat u een vergunning moet aanvragen bij uw gemeente, dit kan tot 6 weken duren. Ook moet uw verzekeraar op de hoogte zijn en uw bank toestemming hebben gegeven. Verhuurmakelaars Zwolle helpt u graag met het aanvragen van uw vergunning.

Meer informatie over huis verhuren Zwolle of direct uw woning aanbieden? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op als u het formulier heeft ingevuld!