Informatie

Verhuurmakelaars Zwolle is een makelaar zeer actief in de online marketing van uw woning. Wij zorgen ervoor dat uw woning bij veel woningzoekenden op het scherm komt. Zo plaatsen wij uw woning op verschillende websites voor woningzoekenden en in onze woningmail. Voor deze woningmail zijn veel woningzoekenden ingeschreven die per direct een huurwoning zoeken. Ook maken wij overzichtelijke foto’s van uw woning waardoor woningzoekenden een goed beeld krijgen van uw woning.

Betrouwbare huurder

Potentiële huurders woorden gecontroleerd op hun identiteit, antecedenten en kredietwaardigheid. Zo willen wij u zekerheid geven over de achtergrond van uw huurder. Ook zorgt Verhuurmakelaars Zwolle voor een waterdicht huurcontract, initiële inspectie van de woning en zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht. Bij eventuele problemen kunnen wij optreden als bemiddelaar.

Verhuren aan expats

Steeds vaker worden woningen verhuurd aan expats, een groeiende groep in Nederland. Expats zijn werknemers uit het buitenland die zijn ingehuurd door een Nederlands bedrijf of zijn uitgezonden door een bedrijf in het buitenland. Expats genieten een hoog inkomen en een hoge opleiding en zijn vaak opzoek naar een tijdelijke huurwoning in het duurdere segment. Hun contracten zijn over het algemeen voor 1 tot 3 jaar. Dit houdt in dat uw woning na deze periode vrij komt voor verkoop, een nieuwe verhuurperiode of eigen gebruik.

Vastgoedbeheer

Verhuurmakelaars Zwolle kan uw woning ook voor u beheren. Zo hebt u er geen omkijken meer naar. Dit is een vaak gekozen optie door verhuurders die in het buitenland verblijven tijdens de verhuurperiode. Ook verhuurders die graag een ervaren partner zoeken in het beheren van hun woning kiezen vaak voor vastgoedbeheer van Verhuurmakelaars Zwolle. Wij bieden twee soorten beheer: financieel en technisch. Dit houdt in dat wij bijvoorbeeld de huur innen, facturen sturen en kleine technische problemen helpen oplossen. Vraag bij uw aanmelden om meer informatie over vastgoedbeheer van Verhuurmakelaars Zwolle.

Meer informatie of uw woning direct aanbieden? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Leave a Comment